top of page

РЕМОНТНИ ЗАМАЗКИ – КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ПРЕДИ САМИЯ РЕМОНТ

За всяка ремонтна работа с мазилка се искат известни познания. Самите замазки не са така важни дали ще са пригодени към зидариите или ще са подложени на влажни или солени натоварвания, а това по-скоро да са здрави, трайни и бързо втвърдяващи се.

Важно условие е те да са устойчиви на студове и външни климатични влияния. Със съветите на кърти чисти извозва софия, може лесно да организирате работата си.

Специалистите съветват пропорциите за изливане на цимент да са в съотношение 1 част цимент, към 3 части пясък.

Най-често за ремонтни работи са необходими малки количества разтвор. Голямо удобство е и да се използват готови сухи разтвори. Последните могат да се набавят от магазини за строителни материали. Отново с услуги на кърти чисти извозва софия могат да бъдат доставени до всяка точка на града и региона.

Какви разтвори за ремонтни замазки има:

Универсални строителни разтвори – тези са най-подходящи за всякакви ремонтни дейности правени на открито или закрито. Те се нанасят на тънки пластове и могат да се пригодят към всички основи – гипс, вар и др.

Дори в случаите, когато замазката е по-дебела, универсалният разтвор стои плътно и не се напуква. Универсалните смеси се втвърдяват за броени часове, което е напълно достатъчно за експедитивна последваща работа.

Бързо втвърдяващ се циментов разтвор, без съдържание на цимент – използва се във всички строителни дейности. Времето за втвърдяване се равнява на броени минути (3-5).

Разтвор за замазка на покрив – това са специални смеси, които имат адхезионни свойства, еластичност и служат за залепване на различни видове – билни и скатни керемиди. В миналото за повече здравина са поставяли конски косми, а днес такива са снабдени с изкуствени материали за устойчивост на различни климатични влияния.



Featued Posts 
Recent Posts 
Find Me On
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Long Shadow
  • Instagram Long Shadow
Other Favotite PR Blogs
Serach By Tags
No tags yet.
bottom of page